LinkedIn Twitter

Bijeenkomsten


  3-2-2015
Energiebesparing en bouwfysica bij monumenten
Door herbestemming of renovatie kunnen monumenten behouden blijven. Maar monumenten zijn veelal energie-onzuinig. De mogelijke maatregelen zijn beperkt en maatregelen kunnen averechtse bouwfysische effecten hebben. In deze studiemiddag wordt ingegaan op manieren waarop energie bespaard kan worden in monumenten en op welke bouwfysische consequenties en oplossingen bedacht moet zijn. Tijdens de interactieve middag wordt veel relevante kennis en ervaringuitgewisseld.  
 
Lees meer  
  15-10-2014
Scholenseminar Beleef een betaalbaar, gezond en comfortabel schoolgebouw
class=fotolinks Laat u informeren over vastgoedonderhoud en beleef diverse maatregelen die positieve invloed hebben op het comfort en welzijn van leerlingen én leraren.  
 
Lees meer  
  25-3-2014
Cursus Vochthinder in woningen
class=fotolinks Op 2 en 9 oktober kunt u bij DPA Cauberg-Huygen de tweedaagse cursus ‘Vochthinder in woningen’ volgen. Hier leert u de oorzaken en verschijningsvormen van vochtproblemen te onderscheiden. Ook leert u met welke maatregelen vochthinder te voorkomen is en welke aanpak u kunt volgen. Dit ondersteund met veel praktijkvoorbeelden van schadegevallen.  
 
Lees meer  
  25-10-2010
Cursus Lente-akkoord: Energiebesparing in de nieuwbouw
class=fotolinks In het kader van voorlichting opleiding, training en kennisoverdracht over het Lente-akkoord en de daaraan verbonden consequenties voor de bouwpraktijk en het aanreiken van handvatten voor het managen van de opgave in de dagelijkse bouw- en ontwikkelpraktijk heeft DPA Cauberg-Huygen een cursus opgezet.
 
 
Lees meer  
  16-9-2009
Incompany cursus Energiebesparende en duurzame renovatie
class=fotolinks Energiereductie is zowel belangrijk om de totale woonlasten van bewoners te kunnen beheersen als om te kunnen voldoen aan de Nederlandse doelstelling om een aanzienlijke CO2-reductie te realiseren. Als ondersteuning hierbij organiseert DPA Cauberg-Huygen de incompany-cursus Energiebesparende en duurzame renovatie met de Toolkit Bestaande Bouw  
 
Lees meer