LinkedIn Twitter

Akoestiek in het (interieur)ontwerp

 
Basisbeginselen ruimteakoestiek en toepassing in de praktijk
De akoestiek van gebouwen kan veel bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen. Om een goede ruimteakoestiek te realiseren, is het belangrijk om ook dit aspect vroeg in het ontwerpproces te betrekken. Deze training geeft inzicht in de basisbeginselen van ruimteakoestiek. Door praktische oefeningen raak je vertrouwd met eenvoudige formules. Ook leer je door verhelderende cases uit te werken om de juiste beslissingen over akoestisch comfort te nemen.

Voor wie?
De cursus is ontwikkeld voor architecten, interieurontwerpers en andere professionals die beslissingen nemen inzake de akoestiek van ruimtes.

Docent
Dr. ir. Nathalie Geebelen is akoestisch adviseur bij DPA Cauberg-Huygen. De afgelopen zeven jaar deed zij ervaring op in diverse bouwprojecten. Van bijzondere woningbouw tot grootschalige kantoorcomplexen en multifunctionele centra. Ze volgde haar opleiding aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven en deed hier tevens een promotieonderzoek op het gebied van bouwakoestiek.

Data en locaties:
Dinsdag 24 maart, Eindhoven
Donderdag 26 maart, Amsterdam
Dinsdag 2 juni, Eindhoven
Donderdag 4 juni, Amsterdam

Duur: 1 dag, 9.30-16.00 uur
Kosten: 250,- per deelnemer
De maximale groepsgrootte bij deze cursus is 15 deelnemers

In-company of maatwerk
Het is ook mogelijk om deze cursus binnen uw bedrijf te laten verzorgen. Neem contact op met Nathalie Geebelen via nathalie.geebelen@dpa.nl of 06 17 28 89 42.