LinkedIn Twitter

Basiscursus brandveiligheid

 
Basiscursus brandveiligheid
Bij het werken aan een ontwerp en het ontwikkelen van een nieuwbouwplan of herbestemming van bestaande gebouwen komen steeds dezelfde vragen terug. Is het gebouw brandveilig? Zijn er voldoende vluchtwegen? Waar komen de scheidingen van (sub)brandcompartimenten en welke brandwerendheid moeten deze scheidingen hebben? Welke brandveiligheidsinstallaties of gebruiksmeldingen zijn nodig? Na deze cursus kun je deze vragen beantwoorden en vertalen naar een ontwerp. Aan de hand van begrippen, regelgeving en oefeningen leer je hoe je zelf een ontwerp in de basis toetst op brandveiligheid.

Voor wie?
Medewerkers van aannemingsbedrijven, architectenbureaus, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Docent
Ing. Onno Zitman is Projectleider Brandveiligheid bij DPA Cauberg-Huygen. Hij adviseert verschillende partijen en bedrijven en verzorgt toetsing bij vraagstukken in het kader van brandveiligheid. Dat doet hij voor nieuwbouw en bestaande bouw, van woningbouw tot en met utiliteitsbouw en industrie.

Data en locaties
Donderdag 2 april, Amsterdam
Donderdag 16 april, Zwolle

Duur: 2 dagen, 9.30-16.30 uur
Kosten: 550,- per deelnemer
De maximale groepsgrootte bij deze basiscursus is 15 deelnemers.

In-company of maatwerk
Het is ook mogelijk om deze cursus binnen uw eigen organisatie te laten verzorgen. Neem contact op Onno Zitman via onno.zitman@dpa.nl of 06 31 69 11 63.