LinkedIn Twitter

Lucht, licht en geluid in de werkomgeving

 

Lucht, licht en geluid in de werkomgeving
Een goed binnenklimaat draagt bij aan ieders gezondheid en productiviteit. Ondanks bouwfysische voorzieningen kunnen lucht, licht en geluid een grote bron van klachten zijn. De cursus geeft inzicht in de factoren die de beleving van het binnenklimaat beïnvloeden. Je leert meer over de verschillende prestatie-eisen en hun toepasbaarheid. Tevens leer je middels een praktijkcase binnenmilieuklachten beoordelen. We behandelen normen en richtlijnen, en gaan in op de aandachtspunten en risico’s van verschillende soorten werkomgevingen.

Voor wie?
Iedereen die te maken heeft met binnenklimaateisen of -klachten in de werkomgeving, zoals beheerders en arbeidshygiënisten.

Docent
Dr. ir. Hester Hellinga is gespecialiseerd in comfort in de werkomgeving. In 2013 promoveerde ze in de bouwfysica aan de Technische Universiteit Delft . Ze is  lid van het Kernteam Indoor van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde NSVV.

Data en locaties
• Donderdag 16 april, Amsterdam
• Dinsdag 21 april, Zwolle
Duur: 1 dag, 9.30-16.30 uur
Kosten: 250 euro per deelnemer
De maximale groepsgrootte bij deze cursus is 15 deelnemers.

In-company of maatwerk
Het is ook mogelijk om deze cursus binnen uw eigen organisatie te laten verzorgen. Neem contact op met Hester Hellinga: hester.hellinga@dpa.nl of 06 29 04 02 44.