LinkedIn Twitter

Strategisch verduurzamen van de woningvoorraad: van ambitie naar werkelijkheid

 

Strategisch verduurzamen van de woningvoorraad: van ambitie naar werkelijkheid
Je ambitie is jouw woningvoorraad duurzamer te maken. Hoe vlieg je dit aan en hoe kun je je budget zo efficiënt mogelijk aanwenden? Belangrijk is de vraag waarop je wilt sturen. Op energielabel, woonlasten of total cost of ownership (TCO)? Breng je al je complexen eerst naar label B of ga je direct naar nul-op-de-meter? Welke contractvorm past hier het beste bij? Voor een succesvolle implementatie zijn het draagvlak en de communicatie naar de bewoners van groot belang. Hoe kun je dit aanpakken? Het volgen van de cursus helpt met het opstellen en implementeren van een eenduidig beleid.

Voor wie?
Beleidsmakers, vastgoedmanagers en projectleiders bij woningbouwcorporaties en andere geďnteresseerde professionals.

Docent
Als projectleider bouwfysica, duurzaamheid en energie bij DPA Cauberg-Huygen adviseert ir. Thijs van Brakel onder meer diverse woningbouwcorporaties en bouwbedrijven. Hij heeft ruime ervaring in onderzoek en integrale advisering op het gebied van renovatie- en energieconcepten, comfort- en schadeonderzoek en bouwfysische advisering.

Data en locaties
• Dinsdag 7 april, Zwolle
• Dinsdag 14 april, Amsterdam
Duur: 1 dag, 9.30-16.30 uur
Kosten: 250,- per deelnemer
De maximale groepsgrootte bij deze cursus is 15 deelnemers.

In-company of maatwerk
Wij kunnen deze cursus ook binnen uw eigen organisatie verzorgen. Neem contact op met Thijs van Brakel: thijs.vanbrakel@dpa.nl of 06 15 87 58 14.