LinkedIn Twitter

Verduurzaming bestaande woningbouw:

 

Verduurzaming bestaande woningbouw:
Integrale benadering op complexniveau
Bij het duurzaam renoveren van een woningcomplex is een integrale aanpak van essentieel belang. Daartoe moeten veel keuzes gemaakt worden. Welke aanvliegroute kies je: sturen op energielabel of op bewonerslasten? Welk comfortniveau streef je na? Welk renovatie- en energieconcept past het beste bij de ambities? En wat zijn de relaties tussen energie, comfort en gezondheid waarmee rekening gehouden dient te worden? In deze cursus passeren alle belangrijke aspecten de revue. De cursus helpt bij het opstellen van een totaalconcept dat het beste past bij het ambitieniveau en de doelstellingen van jouw corporatie.

Voor wie?
Vastgoedmanagers en projectleiders bij woningbouwcorporaties en andere geďnteresseerde professionals.

Docent
Als projectleider bouwfysica, duurzaamheid en energie bij DPA Cauberg-Huygen adviseert ir. Thijs van Brakel onder meer diverse woningbouwcorporaties en bouwbedrijven. Hij heeft ruime ervaring in onderzoek en integrale advisering op het gebied van renovatie- en energieconcepten, comfort- en schadeonderzoek en bouwfysische advisering.

Data en locaties:
• Donderdag 21 mei, Zwolle
• Donderdag 28 mei, Amsterdam
Duur: 1 dag, 9.30-16.30 uur
Kosten: 250,- per deelnemer
De maximale groepsgrootte bij deze cursus is 15 deelnemers.

In-company of maatwerk
Wij kunnen deze cursus ook binnen uw eigen organisatie verzorgen. Neem contact op met Thijs van Brakel: thijs.vanbrakel@dpa.nl of 06 15 87 58 14.