LinkedIn Twitter

Home » Bouw

Bouw

 

Ontwikkelingen in woning- en utiliteitsbouw staan in het teken van uitdagende vormen van architectuur. De vaak complexe omgeving en toenemende eisen op het gebied van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en duurzaam bouwen maken het er niet eenvoudiger op. Tegelijkertijd is het van belang het project te realiseren binnen haalbare financiële kaders. DPA Cauberg-Huygen is uw deskundige partner bij het vinden van werkbare oplossingen. In onze adviezen integreren wij met succes architectuur, constructie en installatietechniek.

 

Samenhangend advies

Onze adviezen in bouw en renovatie zijn nadrukkelijk ontwerpondersteunend en oplossingsgericht. In overleg met de bouwteampartners zoeken we steeds naar vernieuwende oplossingen op het gebied van bouwfysica en installatietechniek. Hiervoor beschikken we over specialistische kennis in een breed scala aan vakgebieden. De capaciteit van onze adviseurs om over de grenzen van hun specialisatie naar andere vakgebieden te kijken, geeft ons advies zijn toegevoegde waarde.

 

Integrale aanpak

Binnen een ontwerpteam werken de leden nauw samen. Een integraal ontwerp vormt daarbij het uitgangspunt. De interactie tussen de diverse ontwerpdisciplines leidt ten slotte tot een verbeterd totaalontwerp. Kostenbeheersing geldt hierbij steeds als een belangrijke randvoorwaarde. U kunt rekenen op innovatieve én realiseerbare oplossingen.

 

Lees meer:

» Bedrijfshuisvesting

» Gebouwen voor cultuur & recreatie

» Openbare gebouwen

» Techniek gebouwen

» Woningbouw

» Zorggebouwen

 

Onze consultancy

Lees meer over onze specialismen binnen de kennisgebieden:
» Geluid & trillingen
» Bouwfysica & duurzaamheid
» Brandveiligheid & externe veiligheid
» Luchtkwaliteit & milieu