LinkedIn Twitter

Carrière bij CH

 

Investeren in je toekomst

DPA Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek. Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze innovatieve, integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit om verder te kijken. Ter versterking van ons team zoeken we regelmatig naar specialisten en ondersteunende medewerkers vanuit diverse studierichtingen. Denk hierbij aan bouwkunde, civiele techniek, natuurkunde, wiskunde, milieutechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.

Starters
Je bent net afgestudeerd en klaar voor je eerste baan. Je wilt onder goede begeleiding je kennis verbreden en je talent laten groeien. Dan is een startersfunctie bij DPA Cauberg-Huygen een goede start.

Op de pagina Vacatures vind je een overzicht van de actuele vacatures bij DPA Cauberg-Huygen. Staat dé vacature er niet bij, maar denk je wel het verschil te kunnen maken op één van onze vakgebieden? Open sollicitaties zijn uiteraard welkom. Samen met jou bekijken we de diverse mogelijkheden voor een prachtige carrière bij DPA Cauberg-Huygen.

Arbeidsvoorwaarden
DPA Cauberg-Huygen hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden. We beloven je een inspirerende werkplek en plezierige collega’s die je vakkundig begeleiden. Wat kun je nog meer van ons verwachten? Een marktconform salaris, een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit op je eigen wensen en behoeften, specifieke opleidingen in combinatie met ‘training on the job’, gerichte projectactiviteiten, ruimte om de werkweek flexibel in te delen en veel ontwikkelmogelijkheden.


Lees meer