LinkedIn Twitter

Horeca

 

Voor horecagelegenheden gelden strenge regels voor geluidhinder en brandveiligheid. Cauberg-Huygen geeft samenhangend advies met betrekking tot zowel nieuwe als bestaande situaties. We voeren in alle gevallen zelf controlemetingen uit waardoor u steeds verzekerd bent van correcte prognoses en berekeningen.


Geluidhinder
De geluiduitstraling van horecagelegenheden naar omwonenden is een terugkerende zorg. Hoe kunt u er als ondernemer voor zorgen dat u zonder klachten van omwonenden uw activiteit kunt uitoefenen? Cauberg-Huygen bepaalt de technische maatregelen voor, stelt samen met u de uitgangspunten vast en ondersteunt u richting de vergunningverlenende instanties. Onze adviseurs kennen zowel de fysische als de juridische aspecten.


Brandveiligheid
Duidelijk is dat brandveiligheid een zeer hoge prioriteit heeft in gebouwen waar veel mensen samenkomen. Een veilige ontvluchting en beheersing van de brand zijn absolute noodzaak. Cauberg-Huygen maakt de mogelijkheden inzichtelijk voor een effectieve ontvluchting van mensenstromen. Zo bent u verzekerd van een veilig gebouw en kan de vergunningverlening hiertoe vlot verlopen.


Kennisgebieden Cauberg-Huygen: 
- Geluid & Trillingen
- Bouwfysica & Duurzaamheid
- Luchtkwaliteit & Milieu
- Brandveiligheid & Externe veiligheid