LinkedIn Twitter

Internationaal

 

Innovatie is een van de speerpunten van Cauberg-Huygen. We nemen dan ook regelmatig deel aan internationale onderzoek- en demonstratieprojecten. Door deze internationale kennisuitwisseling blijven we steeds op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

 

IEA

Veel van de onderzoeksvragen zijn opgesteld naar aanleiding van problemen en vragen uit onze eigen klantenkring. Zo heeft Cauberg-Huygen onder meer deelgenomen aan onderzoeken op het gebied van ventilatie, lage temperatuur verwarming, klimaatactieve bouwelementen en laag exergy systemen en infrastructuur. Een aantal van deze internationale onderzoeken wordt uitgevoerd onder auspiciën van het International Energy Agency (IEA). Meer informatie: www.iea.org.

 

Europese Commissie

Een van de belangrijkste opdrachtgevers voor internationaal onderzoek is de Europese commissie; Cauberg-Huygen treedt veelvuldig op als projectcoördinator. Dankzij deze internationale projecten hebben we inmiddels een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd. Ook wordt er wereldwijd samengewerkt met onderzoeksinstellingen en consultants.

 

Onze consultancy
Lees meer over onze specialismen binnen de kennisgebieden:
» Geluid & Trillingen
» Bouwfysica & Duurzaamheid
» Brandveiligheid & Externe veiligheid
» Luchtkwaliteit & Milieu