LinkedIn Twitter

Kantoren-nieuwbouw

 

Nieuwe kantoorgebouwen kenmerken zich veelal door hun bijzondere architectuur. Afwijkende vormen zoals een spectaculair atrium of opvallende gevel vragen gedegen kennis en kunde van de ingenieur. Daarnaast vragen flexibele werkplekken om nieuwe kantoorconcepten, waarbij akoestisch en thermisch comfort een belangrijke rol spelen. Ten slotte vragen ook de toenemende eisen op het gebied van energiebesparing om actuele kennis. Cauberg-Huygen denkt graag mee over het bouwfysische concept van uw architectonisch ontwerp.

 

Innovatieve technieken

We hebben de ambitie om voorop te lopen in onze vakgebieden. Hiervoor participeren we gericht in onderzoeken naar specialistische technieken en concepten. Door onze kennis van zowel bouwfysica als technische installaties zijn wij in staat een integraal klimaatconcept te ontwikkelen. Deze deskundigheid in combinatie met onze jarenlange ervaring ziet u terug in onze innovatieve bijdragen aan nieuwbouw van kantoren. Voorbeelden zijn hybride ventilatiesystemen, betonkernactivering en warmte- en koude opslag.

 

Comfort op de werkvloer

In nieuwe kantoorgebouwen wordt veel aandacht besteed aan de werkplekken. Verschillende nieuwe concepten hebben hun intrede gedaan. Bijvoorbeeld flexibel indeelbare werkplekken, kantoorlandschappen en concentratieplekken. Voor een breed scala aan typologieën heeft Cauberg-Huygen de passende oplossing in huis.

 

Kennisgebieden Cauberg-Huygen: 
- Geluid & Trillingen 
- Bouwfysica & Duurzaamheid 
- Luchtkwaliteit & Milieu