LinkedIn Twitter

Nieuws


  8-4-2013
Praktijkcursus Brandveiligheid bestaande woningen
Voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met het beheer van woningen organiseert Cauberg-Huygen op woensdag 5 juni 2013 in Rotterdam de praktijkgerichte cursus Brandveiligheid bestaande woningen.  
 
Lees meer  
  3-4-2013
Blaauwlakenblok genomineerd voor Gulden Feniks 2013
class=fotolinks Het Blaauwlakenblok is in de categorie gebiedstransformatie genomineerd voor de Gulden Feniks 2013. De afgelopen tien jaar renoveerde, restaureerde en vernieuwde woonstichting De Key in totaal 48 panden in de Amsterdamse binnenstad. Cauberg-Huygen heeft zich daarom met name in de pilotfase bezig gehouden met het integreren van energiebesparende en geluidwerende maatregelen in de monumentale panden.  
 
Lees meer  
  28-3-2013
Inzending Virtuele Brandproef voor Innovatieprijs Brandveiligheid 2013
Cauberg-Huygen heeft 'zijn' Virtuele Brandproef ingezonden voor de Innovatieprijs Brandveiligheid 2013. De jury maakt een selectie van de inzenders die hun  inzending mogen presenteren tijdens het Brandveiligheidscongres op 18 april 2013. Het publiek kiest uiteindelijk de winnaar.  
 
Lees meer  
  21-3-2013
Modelwoning duurzame woningbouwrenovatie gereed
class=fotolinks De eerste modelwoning duurzame woningbouwrenovatie Slim & Snel renoveren in Krimpen aan den IJssel is gereed. In november won Cauberg-Huygen met het consortium SCoop de aanbesteding voor deze renovatie van 240 woningen Krimpen aan den IJssel.  
 
Lees meer  
  18-3-2013
Meest duurzaam gerenoveerde kantoor van Nederland geopend
Het gerenoveerde kantoor van de provincie Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem is 15 maart officieel geopend door Johan Remkes, Commissaris van de Koningin. Cauberg-Huygen was als adviseur zeer betrokken bij de verduurzaming van dit provinciekantoor.  
 
Lees meer