LinkedIn Twitter

Nieuws


  11-3-2013
Woningcorporatie Stadlander kiest voor Superconsortium
class=fotolinks Stadlander heeft het Superconsortium geselecteerd als een van de winnaars.  Het Superconsortium lanceert de eerste winkel waar je duurzaam wonen kunt kopen: Reimarkt. Cauberg-Huygen maakt deel uit van dit consortium.  
 
Lees meer  
  6-3-2013
Dubbellaagse A2-tunnel Maastricht slechts even zichtbaar
class=fotolinks Op 28 februari 2013 was de betonconstructie voor de twee keer twee tunnelbuizen boven elkaar even zichtbaar in Maastricht. Een beeld dat in het totale bouwproces van de tunnel tot eind 2016 maar slechts één keer te zien was. Een en ander vond plaats onder ruime belangstelling van de nationale en internationale pers.  
 
Lees meer  
  11-2-2013
Bijzonder transport Mijnwaterproject
In het kader van het mijnwaterproject zijn 7 februari 2013 ’s nachts drie grote kelders met deksels getransporteerd van Raalte naar drie locaties in Heerlen. De kelders werden op één dag getransporteerd en ondergronds geplaatst om aansluitingen tussen de ondergrondse leidingen en gebouwen mogelijk te maken. De leidingen verplaatsen het mijnwater naar de aangesloten gebouwen.  
 
Lees meer  
  31-1-2013
Cauberg-Huygen preferred supplier Ymere
class=fotolinks Ymere wil meer grip hebben op de kwaliteit van de advieswerkzaamheden en heeft vier preferred suppliers geselecteerd voor installatietechnisch en bouwfysisch advies (licht, warmte, lucht, vocht, geluid). Donderdag 31 januari 2013 is de samenwerkingsovereenkomst tussen Ymere en de bedrijven ABT, Nieman Groep, DWA en Cauberg-Huygen ondertekend.  
 
Lees meer  
  15-1-2013
Cauberg-Huygen in TV-programma Klus Je Rijk
class=fotolinks Cauberg-Huygen werkt mee aan de tweede reeks van het TV-programma Klus Je Rijk van RTL 4. Drie deelnemende teams van huizenbezitters strijden om de hoofdprijs door het energiezuinig maken van hun woning. De winnaar wint – buiten de besparing die het energiezuinig maken uiteraard al oplevert – een bedrag van 10.000 euro.  
 
Lees meer