LinkedIn Twitter

Nieuws


  2-1-2013
Problemen SafeNoise voor iPhone met IOS6
Met de introductie van IOS6 is een bug ontstaan in SafeNoise. Bij gebruik van een iPhone4 in combinatie met IOS6 kan het zijn dat de opgeslagen metingen niet meer bekeken kunnen worden. De bug zorgt ervoor dat als de knop van het Geluiddagboek wordt aangetikt, SafeNoise wordt afgesloten. Begin 2013 komt een update van SafeNoise die ook dit euvel oplost.  
 
Lees meer  
  20-12-2012
CH-Profiel nr. 48 is verschenen
Half december 2012 is nr. 48 van CH-Profiel, het relatiemagazine van Cauberg-Huygen,   verschenen met ook dit keer weer aansprekende onderwerpen zoals studentenhuisvesting, brandveiligheid in de zorg, systematische woningrenovatie en de Natuurbeschermingswet.  
 
Lees meer  
  13-12-2012
Nieuwe kansen bestaand vastgoed: Gebouwscan Opplussen
Alleen al aan kantoorruimte staan er miljoenen vierkante meters leeg in Nederland. Het is vandaag de dag dus van het grootste belang om huurders te behouden en om bij leegstand zo snel mogelijk nieuwe huurders of kopers aan te trekken. Door gebouwen een nieuwe bestemming te geven of slim te transformeren, krijgt bestaand vastgoed nieuwe kansen.  
 
Lees meer  
  29-11-2012
Handout symposium Kansen voor betaalbare studentenhuisvesting
class=fotolinks Tijdens het symposium dat plaatsvond op 29 november 2012 belichtten een drietal experts van Cauberg-Huygen de diverse invalshoeken van het thema. Zoals de winstgevendheid van energiezuinige studentenhuisvesting, herbestemmen van bestaande gebouwen en hoe hiervan een bruikbaar en economisch verantwoord gebouw te maken en flexibele oplossingen en hoe de (technische) uitdaging kosteneffectief en binnen de huidige regelgeving aan te gaan.  
 
Lees meer  
  13-11-2012
Twee projecten genomineerd voor De Prijzen van 2012
Twee projecten waaraan Cauberg-Huygen heeft bijgedragen zijn genomineerd voor de Prijzen van Amsterdam. De Kameleon en het Stedelijk Museum. Deze prijzen worden uitgereikt aan projecten voor bijzondere verdienste in de Amsterdamse ruimtelijke sector. Op 11 december aanstaande worden de prijzen tijdens een feestelijke bijeenkomst in de monumentale Van Gendthallen uitgereikt.  
 
Lees meer