LinkedIn Twitter

Nieuws


  26-3-2012
Cauberg-Huygen introduceert Virtuele Brandproef
class=fotolinks Het beproeven van de brandwerendheid van scheidingsconstructies is een kostbare aangelegenheid. Ook gelden er beperkingen voor de uitvoering van een brandproef, bijvoorbeeld ten aanzien van de maximale afmetingen van de te beproeven constructie. Cauberg-Huygen heeft, mede op initiatief van MAB Development en in samenwerking met Scheldebouw, met succes een aantal virtuele in plaats van werkelijke brandproeven uitgevoerd voor onderdelen van de brandwerend uit te voeren gevels voor het nieuwbouwproject ‘De Rotterdam’.  
 
Lees meer  
  8-3-2012
Oplevering ‘stille’ woningbouwprojecten langs drukke verkeersaders
class=fotolinks Begin maart 2012 is het eerste blok sociale- en vrije sectorhuurwoningen langs de Erasmusgracht (Laan van Spartaan) in Amsterdam opgeleverd. Half maart volgt het tweede blok van dit project en in het tweede kwartaal van 2012 zal ook The Edge in Nieuwegein worden opgeleverd. De bouw van beide grootschalige woningbouwprojecten langs drukke verkeerswegen werd mede mogelijk door toepassen van het door Cauberg-Huygen bedachte en ontwikkelde coulissenschermconcept.  
 
Lees meer  
  7-3-2012
Monumentale kerk krijgt nieuwe bestemming
class=fotolinks Onlangs is op feestelijke wijze het startsein gegeven voor het restaureren, verbouwen en herbestemmen van de Broerenkerk in Zwolle. Cauberg-Huygen en Huygen Installatie Adviseurs zijn nauw betrokken bij dit project.  
 
Lees meer  
  20-2-2012
Onderzoek schade en hinder spoor Tricht van start
class=fotolinks Binnenkort start Cauberg-Huygen met een onderzoek naar trillingschade en -hinder door het spoor in Tricht. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een besluit van de gemeenteraad van Geldermalsen.
 
 
Lees meer  
  9-2-2012
Renoveren A+ start met vijf pilotprojecten in Noord-Brabant
class=fotolinks Aan de hand van vijf pilotprojecten in Noord-Brabant wil een groep organisaties aantonen dat de huidige woningvoorraad in Nederland snel kan worden verduurzaamd. In het project renoveren vier woningcorporaties woningen naar energielabel A+.  
 
Lees meer