LinkedIn Twitter

Nieuws


  27-10-2014
Samenwerking voor Nul op de Meter-verbouwing 1,8 miljoen woningen
class=fotolinks Ruim 175 bouwbedrijven, makelaars, banken, hypotheekverstrekkers, gemeenten, energiecoöperaties, renovatiewinkels en garantie-instellingen sloten op 29 september in Den Haag de Deal Stroomversnelling Koopwoningen. Deze unieke samenwerking is erop gericht om op zeer grote schaal en met veel snelheid vraag en aanbod te creëren voor ‘Nul op de Meter’-verbouwingen van particuliere rijtjeswoningen.  
 
Lees meer  
  27-10-2014
Bouw Brede School De Sprankel in Haren gestart
class=fotolinks In Haaren is gestart met de bouw van Brede School De Sprankel. De Sprankel wil zoveel mogelijk verbinding maken tussen sportverenigingen, buitenschoolse opvang (BSO) en basisonderwijs. DPA Cauberg-Huygen begeleidt het project als bouwfysisch, akoestisch en brandveiligheidsadviseur.  
 
Lees meer  
  18-9-2014
Onderwijshuisvesting PO: nieuwe vraagstukken, risico’s én kansen
class=fotolinks Door de wetswijzigingen die per 1 januari 2015 ingaan worden veel PO-schoolbesturen dubbel geraakt, meent ing. Marcel Blankvoort, adviseur bij DPA Cauberg-Huygen. "Niet alleen krijgen ze de verantwoordelijkheid voor het buitenonderhoud en gebouwaanpassingen van hun schoolgebouwen, veel scholen moeten ook het energieverbruik terugdringen."
 
 
Lees meer  
  29-8-2014
Van geluidproblematiek naar geluidsoplossing
class=fotolinks Mede vanwege de specifieke geluidproblematiek schakelde Struyk Verwo Infra bij het realiseren van de uitbreidingsplannen in Amsterdam Westpoort DPA Cauberg-Huygen in.  
 
Lees meer  
  25-8-2014
Aanvullend onderzoek geluid in binnenvaartschepen
class=fotolinks Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft de combinatie DPA Cauberg-Huygen, Level Acoustics en Rubber Design opdracht gegeven om een onderzoek naar geluidniveaus in binnenvaartschepen uit te voeren.
 
 
Lees meer