LinkedIn Twitter

Nieuws


  6-2-2012
Gerommel met cijfers fijnstof
class=fotolinks RTL-nieuws berichtte op 2 februari 2012 dat berekeningen van de hoeveelheid fijnstof niet kloppen omdat gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat rommelen met verkeersgegevens. Deze zorg voor de betrouwbaarheid van rekenresultaten van luchtkwaliteit is al vaker geuit. Volgens Cauberg-Huygen is er echter geen reden om te twijfelen aan de resultaten van een luchtkwaliteitsonderzoek dat met zorg, deskundigheid en volgens de wetenschappelijke regels is uitgevoerd.  
 
Lees meer  
  1-2-2012
Voorbarige berichtgeving RTL leidt tot onnodige onrust nieuwbouw
RTL Nieuws heeft op 31 januari 2012 bericht dat een nieuwe Wet geluidhinder ervoor zorgt dat tienduizenden nieuwbouwwoningen in de buurt van auto- en spoorwegen niet gebouwd kunnen worden. Dit bericht is voorbarig en heeft tot onnodige onrust geleid. De werkelijkheid is dat er nog niets is gewijzigd.  
 
Lees meer  
  30-1-2012
Zes projecten bij genomineerden Gouden A.A.P. 2012
class=fotolinks ARCAM heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2012, ofwel de Gouden A.A.P. 2012. Bij zes projecten is Cauberg-Huygen als adviseur betrokken geweest.  
 
Lees meer  
  21-12-2011
CH-Profiel 46 verschenen
Half december 2011 is nr. 46 van CH-Profiel verschenen. Deze editie staat in het teken van het creëren van meerwaarde voor bestaande bouw door bijvoorbeeld duurzame renovatie, vervangende nieuwbouw, advies verduurzaming woningbezit of zelfs ombouw naar een andere gebruiksfunctie.  
 
Lees meer  
  9-12-2011
De Keyzer blijft in de prijzen vallen
class=fotolinks Op 8 december 2011 heeft De Keyzer in Amsterdam ook de Zuiderkerkprijs in de wacht gesleept. Het complex De Keyzer van Frantzen et al architecten aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam werd uitgeroepen tot het beste woningbouwproject van het afgelopen jaar.  
 
Lees meer