LinkedIn Twitter

Nieuws


  2-8-2011
Onderzoek COB naar emissieverspreiding tunnelportalen
class=fotolinks Het Centrum voor Ondergronds Bouwen (COB) heeft een onderzoek uitgevoerd naar de emissieverspreiding bij tunnelportalen. De resultaten van dit onderzoek zijn gepubliceerd in de COB-publicatie Tunnels en luchtkwaliteit -  T 118, waaraan ook Cauberg-Huygen heeft meegewerkt.  
 
Lees meer  
  29-7-2011
Expertise-uitgave Externe Veiligheidsbox verschenen
class=fotolinks De eerste versie van de expertise-uitgave Externe Veiligheidsbox: Inventarisatie, analyse & integrale oplossingen is verschenen. Deze brochure van DPA Cauberg-Huygen gaat over de veranderende opvattingen over externe veiligheid. Een ‘box’ met alles over inventarisatie, analyse en integrale oplossingen met betrekking tot (externe) veiligheid.  
 
Lees meer  
  20-7-2011
Cauberg-Huygen dingt mee naar de Vernufteling 2011
class=fotolinks Dit jaar dingt Cauberg-Huygen samen met BDG Architecten ingenieurs Zwolle mee naar de Vernufteling 2011 met het project Christelijk Agrarische Hogeschool Dronten. Het betreft hier een innovatief, energiezuinig en technologisch geavanceerd klimaatconcept voor een nieuwbouw onderwijsgebouw.  
 
Lees meer  
  11-7-2011
Cauberg-Huygen stelt eigen CO2-voetafdruk op
class=fotolinks Vermindering van CO2-uitstoot, zorg voor duurzaamheid, leefbaarheid en energiebesparing zijn de pijlers van ons MVO-beleid. Cauberg-Huygen staat vanuit zijn adviespraktijk voor de uitdaging om hieraan mede vorm te geven in nieuwbouw en renovatie, op stedelijk niveau, in gebiedsontwikkelingen en op projectniveau.  
 
Lees meer  
  29-6-2011
Net verschenen: CH-Profiel 45 over Externe Veiligheid
Eind juni 2011 is nr. 45 van CH-Profiel verschenen. Deze editie staat in het teken van Externe Veiligheid naar aanleiding van recente incidenten zoals de brand in Moerdijk. Maar uiteraard is er ook aandacht voor andere aansprekende projecten en uitgaven waaraan Cauberg-Huygen een grote bijdrage heeft geleverd.  
 
Lees meer