LinkedIn Twitter

Nieuws


  11-2-2011
Hermitage winnaar De Nederlandse Bouwprijs 2011
class=fotolinks De Hermitage in Amsterdam is winnaar van De Nederlandse Bouwprijs 2011 in de categorie Gebouwen. Cauberg-Huygen is als adviseur zeer nauw betrokken geweest bij de transformatie van het rijksmonument voormalig verpleeghuis Amstelhof naar Hermitage aan de Amstel.  
 
Lees meer  
  10-2-2011
Workshops WABOX
class=fotolinks Na de invoering van de Wabo en de succesvolle introductie van de WABOX, geeft Cauberg-Huygen nu ook incompany op maat gesneden workshops en voorlichting over de Wabo. Zo heeft Cauberg-Huygen voor in totaal 25 projectmanagers van Nouville Ontwikkeling en Bouwfonds ontwikkeling Zuid, op respectievelijk 3 en 6 februari 2011, een workshop Wabo(x) verzorgd.  
 
Lees meer  
  10-2-2011
Seminar Brandveilig en duurzaam bouwen met brandvertragend hout
Foreco Dalfsen en Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs organiseren op dinsdag 15 maart 2011 het middagseminar Brandveilig en duurzaam bouwen met brandvertragend hout. Tijdens dit praktische seminar krijgt de bezoeker meer inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van brandveilig bouwen met hout.  
 
Lees meer  
  9-2-2011
Feestelijke start Vereniging Bouwplantoetsing
class=fotolinks Op 20 januari 2011 is de branchevereniging voor bouwplantoetsende ingenieursbureaus opgericht: de Vereniging voor gecertificeerde Bouwplantoetsing (BPT). In 2010 hebben negen bureaus, waaronder Cauberg-Huygen, het initiatief genomen om te komen tot een plaform, dat invloed kan en wil uitoefenen op de acceptatie van bouwplantoetsen onder certificaat. Dit zowel in de private, als in de publieke sector.  
 
Lees meer  
  26-1-2011
BoumanGGZ winnaar hoofdprijs prijsvraag
class=fotolinks BoumanGGZ is de winnaar van de eerste prijs van de prijsvraag die Cauberg-Huygen organiseerde tijdens de beurs Brandveiligheid in de zorg. Op woensdag 26 januari 2011 ontving Walter Kramer, BouwmanGGZ afdeling Vastgoed & Faciliteiten, uit handen van ing. Alphonse Hanlo, algemeen directeur Cauberg-Huygen, de waardecheque voor vier vierdaagse cursussen Brandveiligheid in zorg ter waarde van € 7.800,-.  
 
Lees meer