LinkedIn Twitter

Nieuws


  19-1-2011
Cauberg-Huygen steunt Stichting Weissensee4kids
class=fotolinks Vier mannen schaatsen op 1 februari 2011 namens de Stichting Weissensee4kids de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Een tocht van 200 km op natuurijs. Drie van hen hebben ervaring met schaatsen van lange tochten op natuurijs, één is een ervaren atleet, maar nog wel een beginner op de schaats.  
 
Lees meer  
  12-1-2011
Woonzorgcomplex als geluidswal
class=fotolinks Vanuit een hoogwerker worden voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van een gevelscherm van aluminium en glas bij woonzorgcomplex De Tribune in Amsterdam. Cauberg-Huygen is betrokken op diverse vakgebieden als adviseur bij dit project.  
 
Lees meer  
  11-1-2011
Cauberg-Huygen energieconsulent corporaties
Negen energieconsulenten ondersteunen sinds november 2010 woningcorporaties bij hun energiebesparingsplannen. In Zuid-Holland gaan twee medewerkers van Cauberg-Huygen in opdracht van Agentschap NL aan de slag als energieconsulent.  
 
Lees meer  
  6-1-2011
Zonnecellen straks in bouwproduct
class=fotolinks Een consortium van bedrijven, hogescholen, universiteiten en TNO gaat zich toeleggen op het integreren van zonnecellen in bouwelementen. Cauberg-Huygen is een van de participerende partijen in dit consortium.  
 
Lees meer  
  23-12-2010
CH-Profiel nummer 44 is verschenen
class=fotolinks Half december 2010 is de laatste editie van 2010 van CH-Profiel verschenen. In dit nummer veel aandacht voor onder andere de WABOX: de methodiek voor de beste Wabo-strategie, maar ook voor brandveiligheid en andere aansprekende projecten waaraan Cauberg-Huygen een belangrijke bijdrage heeft geleverd.  
 
Lees meer