LinkedIn Twitter

Nieuws


  8-12-2010
Advies leidt tot positieve uitspraak Raad van State
In opdracht van Zalmhaven C.V. heeft Cauberg-Huygen alle in procedure gebrachte stukken beoordeeld (second-opinion) en aangevuld met een technisch-inhoudelijke weerlegging van de beroepsgronden. Hierbij is onder andere de volgens het Besluit geluidhinder voorgeschreven cumulatiemethode toegepast.  
 
Lees meer  
  6-12-2010
Cauberg-Huygen steunt Oxfam Novib
class=fotolinks Net als veel andere bedrijven vindt Cauberg-Huygen het belangrijk bij te dragen aan een betere wereld en zo onze maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Dit jaar steunt Cauberg-Huygen Oxfam Novib bij het mogelijk maken van microfinanciering.  
 
Lees meer  
  29-11-2010
Koningin verricht officiŽle opening DeLaMar Theater
class=fotolinks Op zondag 28 november 2010 heeft Koningin Beatrix de officiŽle opening verricht. Adviseurs van Cauberg-Huygen waren bij deze opening aanwezig.  
 
Lees meer  
  18-11-2010
Norm voor bouwlawaai waardeloos
Normen voor bouwlawaai worden dagelijks overschreden. Het vrijblijvende herrieadvies van minister Schultz van Haegen (milieu) aan gemeenten verandert daar niets aan, waarschuwen deskundigen uit het veld. Henk Spierenburg, geluidsadviseur van Cauberg-Huygen, als deskundige over het advies.  
 
Lees meer  
  18-11-2010
'Neem advies heiherrie op in Bouwbesluit'
Bouwbedrijven mogen langer en meer lawaai maken van minister Schultz als daar een goede tegenprestatie tegenover staat. Of dat een eind maakt aan hei-herrie in de stad, wagen deskundigen te betwijfelen. Het is doodzonde dat het advies van de minister niet bindend is, meent Henk Spierenburg, geluidsadviseur bij Cauberg-Huygen.  
 
Lees meer