LinkedIn Twitter

Nieuws


  10-11-2010
Amsterdamse City Theater opent opnieuw de deuren
class=fotolinks Cauberg-Huygen was als adviseur betrokken bij de renovatie van het City Theater waarbij het momumentale pand in volle glorie werd hersteld. Na deze verbouwing is het City Theater opnieuw een icoon voor de Amsterdamse architectuur en het uitgaansleven.  
 
Lees meer  
  26-10-2010
Dutch Design Award voor Hermitage Amsterdam
class=fotolinks Cauberg-Huygen was als adviseur zeer nauw betrokken bij de transformatie van het rijksmonument voormalig verpleeghuis Amstelhof naar Hermitage aan de Amstel. Het ontwerp voor dit nieuwe museum Hermitage Amsterdam is winnaar in de hoofdcategorie 'Ruimtelijk' als 'Beste Interieur Cultureel' van de Dutch Design Awards 2010. Tijdens de feestelijke Awardshow op 23 oktober in Eindhoven werden de 17 Dutch Design Awards (DDA) ten overstaan van een internationaal vakpubliek uitgereikt.  
 
Lees meer  
  20-10-2010
Oplevering eerste seriematige passiefhuizen
class=fotolinks De officiële oplevering van 103 passiefhuizen in het Columbuskwartier in Almere Poort heeft plaatsgevonden op maandag 18 oktober 2010. Cauberg-Huygen heeft dit project intensief begeleid van de initiatieffase tot en met de opleveringsmetingen. De komende twee jaar zal Cauberg-Huygen het project blijven monitoren om de energiebesparing in de praktijk te toetsen.  
 
Lees meer  
  30-9-2010
Cauberg-Huygen introduceert de WABOX
Vanaf 1 oktober 2010 is de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van kracht. Cauberg-Huygen heeft daarom voor zijn opdrachtgevers een methodiek ontwikkeld, de WABOX, om de mogelijkheden en kansen die de Wabo biedt zo effectief mogelijk te benutten.  
 
Lees meer  
  29-9-2010
UKP NESK-subsidie renovatie Provinciekantoor Noord-Holland
Het Noord-Hollandse provinciehuis in Haarlem is toe aan een opknapbeurt. Het wordt fors gerenoveerd en aangevuld met nieuwbouw. Door de integrale benadering van architect Kraaijvanger•Urbis, adviseur Cauberg-Huygen en ontwerpteam moet dit zeer ambitieuze project ertoe leiden dat het gebouw van EPC = 1,7 naar EPC = 0,50 gaat.  
 
Lees meer