LinkedIn Twitter

Nieuws


  22-8-2014
Cursus Vochthinder 2 & 9 oktober Rotterdam
Tijdens de tweedaagse cursus ‘Vochthinder in woningen’ leert u de oorzaken en verschijningsvormen van vochtproblemen te onderscheiden, de juiste preventieve maatregelen te treffen en een passende aanpak van vochthinder te kiezen. Dit ondersteund met veel praktijkvoorbeelden. Een in-company cursus is ook mogelijk.

Lees meer hierover op Cursus Vochthinder 2 & 9 oktober Rotterdam  
 
Lees meer  
  19-8-2014
Minister Blok opent 'Home with a skin'
class=fotolinks Na de officiële opening door Minister Wonen en Rijksdienst Stef Blok op 25 augustus kan iedereen in 'the Green Village' in Delft een kijkje komen nemen in 'Home with a Skin'. Dit jaren ’60 rijtjeshuis werd getransformeerd tot buitengewoon duurzame woning.  
 
Lees meer  
  14-7-2014
Duurzaam renovatieconcept TU Delft wint 3e prijs internationale competitie
class=fotolinks Het door een studententeam van de TU Delft ontwikkelde energieneutrale renovatieconcept heeft de derde prijs gewonnen in de finale van de ‘Solar Decathlon 2014’, de Olympische Spelen voor de duurzame bouw. DPA Cauberg Huygen heeft de Nederlandse inzending als adviseur begeleid.  
 
Lees meer  
  12-7-2014
DPA Cauberg Huygen in top 50 van Technisch Weekblad
class=fotolinks DPA Cauberg-Huygen behoort tot de top 50 van grootste ingenieursbureaus van Nederland van Technisch Weekblad. Dit op basis van de enquête die dit weekblad jaarlijks in deze branche uitvoert.  
 
Lees meer  
  2-7-2014
Ezie op Dutch Day tijdens Solar Decathlon
class=fotolinks De Solar Decathlon 2014 in Versailles heeft de eerste drie dagen ruim 10.000 bezoekers verwelkomd. Een studententeam van de TU Delft dingt op deze ‘Olympische Spelen voor de duurzame bouw’ mee met Prêt-à-Loger. DPA Cauberg-Huygen en energietool Ezie zijn er vanzelfsprekend ook bij!  
 
Lees meer