LinkedIn Twitter

Nieuws


  28-9-2010
November cursusmaand bij Cauberg-Huygen
De maand november staat in het teken van cursussen bij Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs BV. Gedurende deze maand worden er diverse een- en tweedaagse praktijkgerichte cursussen georganiseerd voor een breed scala aan opdrachtgevers: medewerkers van woningcorporaties, projectontwikkelaars, installatiebedrijven, aannemers, architecten en overheidsmedewerkers. Hieronder een opsomming van de diverse cursussen.  
 
Lees meer  
  15-9-2010
Conferentie The Future for Sustainable Built Environments with High Performance Energy Systems - 19 t/m 21 oktober 2010
class=fotolinks Cauberg-Huygen Fraunhofer IBP organiseren de conferentie The Future for Sustainable Built Environments with High Performance Energy Systems. De conferentie vindt plaats van 19 tot en met 21 oktober 2010 in MŁnchen.  
 
Lees meer  
  6-9-2010
Geluidmetingen op werkplek in sporthal
Galmende sporthallen leiden voor veel sport- of gymleerkrachten tot klachten over geluid. Deze klachten variŽren van schorre stem, hoofdpijn aan het einde van de dag tot kans op gehoorschade. Niet alle werkgevers (vaak scholen) zijn echter overtuigd van het risico op gehoorschade. Een geluidmeting waarbij de hele dag het geluidniveau loggend wordt vastgelegd, biedt veel duidelijkheid.  
 
Lees meer  
  1-9-2010
OfficiŽle start bouw Eco/nnect 10.10.10
Op zondag 10.10.10 start in Heerlen de bouw van Eco/nnect, het tweede duurzame klimaatneutrale gebouw van de ĎWijk van Morgení. Tijdens het middagprogramma zal ook burgemeester Depla van Heerlen een toespraak houden. Dit startsein vormt tevens het begin van het duurzaamheidscongres Sustainable Building Western Europe (SB10) dat plaats vindt tot en met 13 oktober 2010 (www.sb10.nl).  
 
Lees meer  
  23-8-2010
Advies Cauberg-Huygen leidt tot positieve uitspraak Raad van State
Cauberg-Huygen alle in procedure gebrachte stukken voor het bestemmingsplan Dorpshaven in Aalsmeer beoordeeld (second-opinion) en aangevuld met een technisch-inhoudelijke weerlegging van de beroepsgronden. Dit heeft geleid tot een positieve uitspraak van de Raad van State.  
 
Lees meer