LinkedIn Twitter

Nieuws


  5-5-2014
Raad van State en Rechtbank volgen geluidadvies helihaven Heythuysen
class=fotolinks Op 30 april heeft ook de Raad van State positief geoordeeld over de verleende vrijstelling van het bestemmingsplan voor Coolen helihaven in Heythuysen. Hiermee wordt de door DPA Cauberg-Huygen voor geluid gemotiveerde aanpak gevolgd.  
 
Lees meer  
  2-5-2014
SafeNoise: gehoorbescherming nodig?
Uit onderzoek blijkt dat het gehoor bij jongeren van 12 tot en met 19 jaar sinds 1988 is verslechterd, vermoedelijk door hogere muziekblootstelling. Het nieuwe convenant convenant Preventie gehoorschade muzieksector moet ervoor zorgen dat dit probleem actiever wordt aangepakt. Bijvoorbeeld met de gratis SafeNoise app.  
 
Lees meer  
  11-4-2014
Seminar Kostenefficiënter Zorgvastgoed
Zorgorganisaties besteden 15 tot 20% van hun inkomsten aan gebouwen: aan huur of aflossing, rente, onderhoud en energie. Kosten die u fors kunt reduceren. Hoe? U hoort het op het seminar dat adviesbureaus bbn adviseurs, DPA Cauberg-Huygen en Floriaan op 15 mei organiseren. Het (gratis) seminar is bedoeld voor bestuurders, directeuren en huisvestingsmanagers in de care sector. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, u kunt zich hier aanmelden.