LinkedIn Twitter

Nieuws


  6-3-2014
Verpleeghuis Slotervaart wordt woonzorgvoorziening voor geriatrische revalidatie
class=fotolinks Als eerste stap in de transformatie tot woonzorgvoorziening voor Geriatrische Revalidatie heeft verpleeghuis Slotervaart twee revalidatieafdelingen in gebruik genomen. Bij de complexe renovatie van het centrale hart van het gebouw adviseert DPA Cauberg-Huygen over de brandveiligheid en duurzaamheid en het comfort.  
 
Lees meer  
  27-1-2014
Benelux Aluminium Awards 2013 Duurzaam Renoveren voor Studio Amsterdam
class=fotolinks In januari zijn tijdens Vakbeurs GEVEL de Benelux Aluminium Awards 2013 voor Duurzaam Renoveren uitgereikt. Fred Schoorl, directeur van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA), overhandigde de award in de categorie 'woningbouw' aan Studio Amsterdam. Bij dit project is het voormalig GAK-kantoor aan de ring A10 in Amsterdam herontwikkeld door Stadgenoot en AM. Renovatiearchitect is Wessel de Jonge. DPA Cauberg-Huygen adviseerde over brandveiligheid, akoestiek, bouwfysica en duurzame energie.  
 
Lees meer  
  3-12-2013
Provinciehuis Noord-Holland; kicken om hier te werken
class=fotolinks Het is kicken om in dit gebouw te mogen werken", zegt André Volkerink over Provinciehuis Noord-Holland in het Haarlems Dagblad. Bij de ingrijpende verbouwing van dit gebouw verzorgde DPA Cauberg-Huygen de bouwfysische, akoestische, brandveiligheids- en duurzaamheidsadvisering.  
 
Lees meer  
  26-11-2013
Samen sterk voor integrale brandveiligheidsaanpak
class=fotolinks Advies- en ingenieursbureaus DPA Cauberg-Huygen en Floriaan gaan nadrukkelijker samenwerken op het gebied van brandveiligheid. De twee bedrijven zijn vaak in verschillende fasen bij dezelfde bouwprojecten betrokken. Samen kunnen zij alle aspecten van bouwfysica en brandveiligheid integraal invullen.  
 
Lees meer  
  21-11-2013
Ontwerp Uilenstede Oost wint 1e Architectuurprijs Amstelveen
class=fotolinks De winnaars van de 1e Architectuurprijs Amstelveen zijn bekend. De vakjuryprijs in de categorie woongebouwen is voor Studioninedots voor het ontwerp van Uilenstede Oost, waarvoor DPA Caubergh-Huygen integrale advisering rond bouwfysica, brandveiligheid, akoestiek en windhinder verzorgde.  
 
Lees meer