LinkedIn Twitter

Nieuws


  6-11-2013
Voorzieningencluster Laan van Spartaan opent deuren
class=fotolinks Het voorzieningencluster in de nieuwe Amsterdamse wijk Laan van Spartaan is in gebruik genomen. Voor dit multifunctionele gebouw hielp DPA-Cauberg Huygen om passende oplossingen uit te werken voor geluidbeheersing, ventilatie, akoestiek, daglicht en brandveiligheid. Op 22 november was er een feestelijke opening waarbij ook onze relaties van harte welkom waren.  
 
Lees meer  
  6-11-2013
Optimalisatie van raamontwerpen mogelijk met nieuwe D&V-analysemethode
class=fotolinks Onze collega Hester Hellinga promoveerde 13 november aan de TU Delft op de invloed van daglicht en uitzicht op het visueel comfort. Voor haar promotieonderzoek ontwikkelde Hester een methode waarmee onderzoekers en architecten de daglichttoetreding en uitzicht in samenhang inzichtelijk kunnen maken.  
 
Lees meer  
  18-10-2013
Cauberg-Huygen heet voortaan DPA Cauberg-Huygen
Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs gaat verder als 'DPA Cauberg-Huygen'. Met 80 professionals zet de onderneming onder deze nieuwe naam haar adviesdiensten op het gebied van industrie, bouw en infrastructuur voort.  
 
Lees meer  
  16-9-2013
DPA Group neemt Cauberg-Huygen over
De activiteiten van Cauberg-Huygen zijn op 19 september 2013 overgenomen door DPA Group en worden met ingang van 20 september 2013 in een zelfstandige divisie voortgezet onder de naam DPA Cauberg-Huygen.  
 
Lees meer  
  31-7-2013
Start bouw Archeologisch Informatiecentrum Castricum
Op 8 juli 2013 zijn de voorbereidingen gestart voor de bouw van het Archeologisch Informatiecentrum in Castricum. Het bijzondere gebouw zal onderdak bieden aan duizenden archeologische collecties en vondsten van 100.000 jaar oud tot en met de Tweede Wereldoorlog afkomstig uit de provincie Noord-Holland.  
 
Lees meer