LinkedIn Twitter

Projecten


  Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum
class=fotolinks Cauberg-Huygen was als akoestisch-, bouwfysisch- en brandveiligheidsadviseur betrokken bij de nieuwbouw voor het NIBG in Hilversum waarin een museum, depots, kantoren en klantenruimten zijn gehuisvest.  
 
Lees meer  

  Renovatie Museum Mesdag in Den Haag
class=fotolinks Beheerder Rijksmuseum Van Gogh heeft besloten Museum Mesdag zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat van 1900 terug te brengen. Het gebouw moest tegelijkertijd worden aangepast aan de huidige eisen van klimaatbeheersing en veiligheid. Cauberg-Huygen is als adviseur nauw bij deze grootscheepse renovatie betrokken.  
 
Lees meer  

  Landhuis Trompenburgh in 's Graveland
class=fotolinks Het landhuis Trompenburgh verrees in de tweede helft van de zeventiende eeuw als buitenplaats voor de vermaarde admiraal Cornelis Tromp. Het huis bestaat uit een woongedeelte dat houten buitenmuren heeft. Cauberg-Huygen adviseerde hier over het binnenklimaat.  
 
Lees meer  

  Gezondheidscentrum Altenahove in Almkerk
class=fotolinks De uitbreiding is bestemd voor het vergroten van de capaciteit voor intramurele zorg in de vorm van 32 eenpersoonskamers met bijbehorende algemene ruimten en een multifunctionele (kerk)zaal.  
 
Lees meer  

  Distributiecentrum TNT Veenendaal
class=fotolinks Oktober 2008 is, mede door de advisering van Cauberg-Huygen, het eerste CO2-emissievrije bedrijfsgebouw van TNT geopend, anno 2009 de aanvoerder van de GreenCalc+ top-10 van duurzaamste gebouwen.  
 
Lees meer