LinkedIn Twitter

Projecten


  Spoorzone Zuid in Bussum
class=fotolinks Het terrein van voormalig chocoladefabriek Bensdorp bij de spoorlijn Amsterdam-Hilversum wordt herontwikkeld en zal onder andere voorzien in woningen in de monumentale fabriekspanden.  
 
Lees meer  

  Hoofdkantoor Menzis in Groningen
class=fotolinks Het hoofdkantoor van Menzis in Groningen is verdeeld in drie lagen van elk vier verdiepingen. In de voet van het gebouw zijn alle publieksgerelateerde diensten, het restaurant en vergaderruimten ondergebracht. Op de hogere verdiepingen zijn de kantoren gelegen.  
 
Lees meer  

  Woontoren New Amsterdam (Mahler 4), Zuidas Amsterdam
class=fotolinks De woontoren New Amsterdam wordt door geluid belast door wegverkeer op de A10, alsmede op omliggende wegen en railverkeer (inclusief sneltram) op de spoorlijn Schiphol-Amsterdam RAI. Dit zorgt voor een complexe akoestische situatie.  
 
Lees meer  

  De Havenmeester aan de Piushaven in Tilburg
class=fotolinks Een voormalig bedrijfsterrein aan de Piushaven in Tilburg wordt ontwikkeld tot een stedelijk woongebied nabij het centrum: De Havenmeester, geheel gebouwd op een ondergrondse parkeergarage.  
 
Lees meer  

  Hoogbouw Calypso in Rotterdam-Centrum
class=fotolinks Op de plaats van een voormalige bioscoop, hotel en kerk komen de hoogbouw woontorens Calypso. In de torens komen 407 appartementen bovenop een plint van kantoren en winkels. Daarnaast komen er parkeerverdiepingen en nieuwbouw van de kerk.  
 
Lees meer