LinkedIn Twitter

Projecten


  Gebiedsontwikkeling Centrumplan Waddinxveen
class=fotolinks Het Centrumplan Waddinxveen omvat de nieuwbouw van een parkeergarage met circa 1.200 parkeerplaatsen, kantoor- en winkelruimten, woningen, voorzieningen voor dienstverleners, horeca en een bibliotheek.  
 
Lees meer  

  Fortis Kanselarij-complex in Brussel
class=fotolinks Het renovatieproject van het Kanselarij-complex van Fortis in Brussel is in Los Angeles bekroond met de Bentley Empowered Award of Excellence voor de categorie Duurzaam ontwerp.  
 
Lees meer  

  Het Funen Amsterdam
class=fotolinks Vroeger rangeerden hier treinen en later was het in gebruik bij Van Gendt & Loos. Qua locatie zeer geschikt voor woningbouw doch ongeschikt vanwege milieu-
omstandigheden en onmogelijk vanwege geluidbeleid.  
 
Lees meer  

  Monument transformeert in Hermitage Amsterdam
class=fotolinks De Kleine Hermitage, die een eerste fase van de expositieruimten in Amsterdam voor de collectie van de Hermitage Sint Petersburg vormde, is uitgebreid met circa 6.000 m2 expositieruimte in het Amstelhof.  
 
Lees meer  

  Nieuwbouw Universiteitsbibliotheek Utrecht
class=fotolinks De Universiteitsbibliotheek Utrecht is een zeer ruimtelijk gebouw. Een dergelijk ontwerp vormt een uitzonderlijke uitdaging om een goed binnenklimaat te creëren. Een bijzondere factor hierbij waren de volledig glazen gevels.  
 
Lees meer