LinkedIn Twitter

Projecten


  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug vernieuwd
class=fotolinks De Sallandse Heuvelrug is een van Nederlands mooiste natuurgebieden. Blikvanger is het schitterend vernieuwde buitencentrum met zijn opvallende bronskleurige koepel die onder meer de spiegeltelescoop van Sterrenwacht Hellendoorn huisvest. DPA Cauberg-Huygen heeft het voorstel voor het duurzaam functioneren van het gebouw opgesteld in samenwerking met Huygen Installatieadviseurs.  
 
Lees meer  

  Hotelmerk W komt naar Nederland
class=fotolinks In 2015 opent vijfsterrenhotel hotel W haar deuren in Amsterdam, in het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf achter het Paleis op de Dam. De glazen dakopbouw biedt een panoramisch uitzicht over de stad. DPA Cauberg-Huygen is sinds 2011 betrokken bij de ontwikkeling van het project.  
 
Lees meer  

  Provincie Noord-Holland bouwt nieuw archeologisch informatiecentrum
class=fotolinks De provincie Noord-Holland bouwt in Castricum een nieuw archeologisch informatiecentrum: Huis van Hilde. In de kern is dit straks de plek voor de Noord-Hollandse archeologie. DPA Cauberg-Huygen verzorgt de advisering en uitvoeringsbegeleiding voor bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid.

 
 
Lees meer  

  MFA Heerde-Oost: huiskamer van Heerde
class=fotolinks De bouwactiviteiten voor multifunctionele accommodatie (MFA) Heerde-Oost zijn begonnen. DPA Cauberg-Huygen heeft vanaf het schetsontwerp geadviseerd over de brandveiligheid, bouwfysica en geluidaspecten en houdt ook tijdens de bouw vinger aan de pols met bouwoverleggen en controles.  
 
Lees meer  

  Nieuwbouw Isala Klinieken: twee ziekenhuizen samen in één gebouw
class=fotolinks Isala klinieken is het grootste niet-academische ziekenhuis van Nederland. Dit ziekenhuiscomplex van 108.000 m² is klein gemaakt door de ruimtes op te delen in vier 'vlinders'. Een ondergrondse transportgang zorgt voor onderlinge koppeling. Bij de nieuwbouw tussen 2005 en 2013 verzorgde DPA Cauberg-Huygen verschillende advieswerkheden.  
 
Lees meer