LinkedIn Twitter

Projecten


  Voormalige Shell-toren in Amsterdam transformeert in A’dam Toren
class=fotolinks In juni 2014 start de transformatie van de voormalige Shell-toren in Amsterdam naar A’dam Toren. De toren krijgt muziek, feest en creativiteit als overkoepelende thema’s. Het gebouw moet 25 uur per dag en acht dagen in de week in bedrijf zijn en zo’n 2500 gebruikers per dag verwerken. DPA Cauberg-Huygen is bij het project betrokken als adviseur brandveiligheid. 
 
 
Lees meer  

  Oude glorie herleeft met Wonen Limburg Huis
class=fotolinks Het hoofdkantoor van Wonen Limburg bevindt zich sinds april 2013 in het oude BACO-gebouw aan de Willem II Singel in Roermond. Dit 100 jaar oude rijksmonument is verbouwd tot een inspirerende kantoorsetting met een A+ label. DPA Cauberg-Huygen werkte mee aan de uitvoering.  
 
Lees meer  

  Duurzaam hoofdkantoor CBS in Heerlen
class=fotolinks Het voormalige kantoor van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in Heerlen was verouderd en te groot geworden. Daarom is besloten tot duurzame nieuwbouw.  
 
Lees meer  

  Spoorparkeergarage Medimall in Rotterdam
class=fotolinks De nieuwbouw spoorparkeergarage Medimall in Rotterdam biedt plaats aan 1.800 voertuigen en staat zowel ten dienste van het nieuwe Maasstad ziekenhuis als het naastgelegen NS-station.  
 
Lees meer  

  Nieuwbouw hoofdkantoor Europol in Den Haag
class=fotolinks Het nieuwe hoofdkantoor van de Europese politieorganisatie Europol in Den Haag is ontworpen door Quist Wintermans Architecten. Aan het comfort en de veiligheid zijn zeer hoge eisen gesteld.  
 
Lees meer