LinkedIn Twitter

Projecten


  Pop- en cultuurhuis PX in Volendam
class=fotolinks Het gebouw van Club- en Buurthuiswerk Volendam (CBW) voldoet aan alle hedendaagse eisen. DPA Cauberg-Huygen heeft in nauw overleg met de architect en de gemeente bijgedragen aan de geluidisolatie en brandveiligheid van het multifunctionele club- en buurthuis.  
 
Lees meer  

  Mesos Medisch Centrum in Utrecht
class=fotolinks Aan de rand van Leidsche Rijn Centrum verrijzen het Mesos Medisch Centrum en het Medisch Psychiatrisch Centrum. Er wordt gebouwd op een perceel grond van maximaal 60.000 m2, waarvan circa 8.000 m2 wordt ingericht voor semi-commerciële bedrijvigheid.  
 
Lees meer  

  Maasland Ziekenhuis Sittard-Geleen
class=fotolinks Het Maaslandziekenhuis is gesitueerd tussen Sittard en Geleen en maakt deel uit van het Orbis Medical Park. Naast het ziekenhuis verscheen een zorgboulevard met het Prins Claus Centrum en een centrum voor herstel en revalidatie, bestaande uit een verblijfs- en een paramedisch centrum.  
 
Lees meer  

  Theater Zuidplein in Rotterdam
class=fotolinks Voor de renovatie van Theater Zuidplein werden twee onderzoeken uitgevoerd. In het theater zelf zijn de akoestische eigenschappen van de huidige twee zalen in kaart gebracht. En in het laboratorium die van de nieuwe en oude stoelen.  
 
Lees meer  

  Energieneutrale wijk Almere-Hout Noord
class=fotolinks In Almere Hout-Noord komen 4.300 woningen en 400.000 m2 bedrijventerrein. De wijk wordt klimaatneutraal en energieonafhankelijk, zonder gas. Binnen drie maanden heeft DPA Cauberg-Huygen alle mogelijke energieconcepten technisch en financieel in beeld gebracht.  
 
Lees meer