LinkedIn Twitter

Projecten


  Duurzame nieuwbouw Gemeentehuis Rhenen
class=fotolinks Het gebouw met een oppervlak van circa 4.800 m2 biedt onderdak aan 120 werkplekken voor de gemeente. Hiervan is circa 200 m2 voor de politie.  
 
Lees meer  

  Nieuwbouw Brede School De Bockesprong
class=fotolinks In het herinrichtinggebied T. de Bockstraat e.o. in stadsdeel Oud-Zuid in Amsterdam is een nieuwe brede school gerealiseerd. Een multidisciplinair centrum waar onderwijs, sportvoorzieningen en zorg samenkomen.  
 
Lees meer  

  Renovatie naar duurzaam Provinciekantoor Haarlem
class=fotolinks Het Provinciekantoor Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem stamt uit de jaren ’80 en wordt gerenoveeerd tot één van de duurzaamste kantoren van Nederland.  
 
Lees meer  

  Restauratie rijksmonument Provinciehuis Paviljoen Welgelegen
class=fotolinks Paviljoen Welgelegen in Haarlem is een rijksmonument uit 1789 waar de Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Holland vergadert en werkt. Daarnaast zijn een aantal ruimtes bestemd voor de kunstcollectie.  
 
Lees meer  

  Rijksmonument wordt Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ
class=fotolinks Het voormalige Sofia Ziekenhuis in Zwolle, een rijksmonument dat bestaat uit drie bouwdelen uit 1933, is voorzien van een nieuwe vleugel. Na uitbreiding biedt het gebouw onderdak aan de Faculteit Beeldende Kunst van de ArtEZ Hogeschool.  
 
Lees meer